Ποιο είναι το ορθομοριακό νερό;

απο TastyDay

Μας απασχολεί αρκετά το νερό που πίνουμε και μαγειρεύουμε; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε σίγουρα γνωρίζουμε ότι το νερό της βρύσης περιέχει χλώριο και, όπως έχει δημοσιευθεί επανειλημμένα, σε διάφορες περιοχές μπορεί να περιέχει τοξικά βαρέα μέταλλα, υπολείμματα φυτοφαρμάκων κ.λπ.

Ψάχνοντας για λύσεις στο πρόβλημα του νερού, βρήκαμε ίσως την πιο αποτελεσματική, προσιτή και εύκολη. Πρόκειται για την κανάτα ορθομοριακού νερού TENSA, της οποίας το φίλτρο εκτός από το στάδιο καθαρισμού του νερού, έχει και τρία στάδια εμπλουτισμού του! Και αυτό είναι που την κάνει μοναδική!

Η ιστορία της ξεκίνησε ως εξής: ο Ιάπωνας φυσιολόγος και προπονητής της ολυμπιακής κολυμβητικής ομάδας της Ιαπωνίας Haru Naito, πριν από χρόνια αναζητούσε το καλύτερο νερό για τους αθλητές του. Οι έρευνες του τον οδήγησαν σε διάφορες περιοχές του κόσμου, όπου είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ασθένειες και ζουν πολλά χρόνια. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το νερό που περνά μέσα από συγκεκριμένα πετρώματα πριν φτάσει στην πηγή από την οποία πίνουν οι άνθρωποι εκεί, είναι αυτό που θρέφει τα κύτταρά μας. Ο λόγος είναι απλός. Από τα πετρώματα αυτά εμπλουτίζεται με πολύτιμα ιχνοστοιχεία και αποκτά ιδιαίτερες ιδιότητες. 

Ο Naito έψαξε και βρήκε συγκεκριμένα πετρώματα με μοναδικές ιδιότητες, πήγε στον Καναδά, όπου με τη βοήθεια και άλλων επιστημόνων,  έκανε μελέτες και κατέληξε σε 3 συνδυασμούς τους, ώστε να έχουν συγκεκριμένη δράση. Έτσι, δημιουργήθηκε το φίλτρο νερού που χρησιμοποιεί η TENSA. Το νερό καθαρίζεται από χλώριο και τα τοξικά μέταλλα και στη συνέχεια περνά από τρία στάδια εμπλουτισμού, τα οποία το καθιστούν «ενεργειακό», το ενισχύουν με πολύτιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία και αρνητικά ιόντα και καθώς μετατρέπουν τη  μοριακή του δομή, αποκτά μεγαλύτερη ρευστότητα ώστε να εισέρχεται ευκολότερα στα κύτταρα για να μεταφέρει τα θρεπτικά στοιχεία που έχουν ανάγκη. Συγχρόνως βοηθά ώστε να γίνεται καλύτερα η αποβολή των τοξινών και των άλλων προϊόντων του μεταβολισμού. 

Σήμερα η Ορθομοριακή Διατροφή παράγει την κανάτα TENSA στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με την εταιρία Argyro Plastics και τον ιταλό σχεδιαστή Michelle Traversa, έχει δημιουργηθεί ένα ελληνικό προϊόν υψηλού σχεδιασμού και τεχνολογίας. Το πολύ σημαντικό είναι η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της. Το TRITAN MX731, σε αντίθεση με το κοινό πλαστικό, έχει σχεδιαστεί για ιατρικές χρήσεις και είναι απόλυτα ασφαλές διότι δεν διαχέονται στο νερό τα επιβλαβή στοιχεία του πλαστικού και είναι και άθραυστο! Έτσι η TENSA μπορεί να προσφέρει ορθομοριακό νερό για πολλά – πολλά χρόνια.

Δοκιμάσαμε το νερό της TENSA και αυτό που διαπιστώσαμε αμέσως ήταν η επιθυμία μας να πιούμε όλο και πιο πολύ, γιατί αυτό είναι το νερό που χρειάζονται τα κύτταρά μας. Γι’ αυτό και ονομάζεται ορθομοριακό, διότι η υγεία ξεκινά με τη σωστή ανανέωση των κυττάρων και τη θρέψη τους με “ορθά μόρια”. 

Χρησιμοποιήστε την TENSA για μαγείρεμα! Τα φαγητά σας, όπως και τα δικά μας, θα είναι πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά! 

Το νερό της TENSA είναι ένα μοναδικό δώρο και για εσάς και για τους αγαπημένους σας! «Στην υγειά σας»!

HYPERLINKS:

Ορθομοριακή Διατροφή: http://www.orthomoriaki.gr/ 

TENSA: http://www.orthomoriaki.gr/tensa/Kanata-tensa

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα