Κορμός Σοκολάτας από το Spitaki Café , στη Βελίκα Λάρισας

απο TastyDay
Δυσκολία : 2
Χρόνος : 10΄
Κόστος : 2€
Κορμός Σοκολάτας  από το  Spitaki Café , στη Βελίκα Λάρισας
Υλικά
Υλικά

200γρ βιτάμ
1 ζαχαρούχο γάλα
1 ½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ
6 κουτ. σούπας σκόνη κακάο

Εκτέλεση
Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το βιτάμ, το γάλα και το κακάο . Προσθέτουμε και τα μπισκότα σπασμένα με τα χέρια μας. Ανακατεύουμε καλά να αναμειχθούν.
Βάζουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και το τυλίγουμε σε ρολό.
Το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
Σερβίρουμε , αν θέλουμε με μια μπάλα παγωτό.

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το βιτάμ, το γάλα και το κακάο . Προσθέτουμε και τα μπισκότα σπασμένα με τα χέρια μας. Ανακατεύουμε καλά να αναμειχθούν.
Βάζουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και το τυλίγουμε σε ρολό.
Το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.
Σερβίρουμε , αν θέλουμε με μια μπάλα παγωτό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα