Fried Chicken όπως… Αμερική, του Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου

απο Tasty-Day
Fried Chicken όπως… Αμερική, του Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου

Είναι απίστευτο πόση χαρά μπορείς να δώσεις σε μικρούς και μεγάλους με λίγα υλικά και ακόμα λιγότερο χρόνο.

Υλικά

1 κιλό φιλέτο μπούτι κοτόπουλο

200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

60 ml γάλα

1 κ.γ σκόρδο λιωμένο

1 κ.γ καπνιστή πάπρικα

3 κ.σ μαγιονέζα

1 κ.σ μουστάρδα

1 κ.γ κάρυ

αλάτι πιπέρι

αλεύρι για το λανάρισμα

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το γάλα.

Προσθέτουμε το σκόρδο και το πιπέρι.

Μαρινάρουμε το κοτόπουλο για 2 ώρες έως όλη τη νύχτα.

Προσθέτουμε στο αλεύρι μια πρέζα αλάτι, την πάπρικα και πασάρουμε το κοτόπουλο.

Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά μέχρι να σχηματιστεί κρούστα.

Σερβίρουμε με την σος μαγιονέζα μουστάρδα κάρυ και τσακίζουμε!!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα