Ντίπ από «τσένταρ» χωρίς τσένταρ!

απο TastyDay
Δυσκολία : 2
Χρόνος : 10΄
Κόστος : 3€
Ντίπ από «τσένταρ» χωρίς τσένταρ!
Εισαγωγή
Τα τελευταία χρόνια ψάχνω μανιωδώς στο παγκόσμιο διαδίκτυο ιδέες για χορτοφαγικά τσιμπολογήματα που να αφήνουν πραγματικά ευχάριστη γεύση και να μην ξενίζουν όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την vegan αντίληψη περί γαστρονομίας.

Τη συγκεκριμένη συνταγή για ντίπ «τσένταρ», το οποίο αν και δεν περιλαμβάνει τυρί, μοιάζει πολύ με τη γνωστή αγαπημένη σαλτσούλα για «βούτες» με νάτσος, τη βρήκα στο ενδιαφέρον ελληνικό site http://2brokevegans.com. Τη δοκίμασα και είναι πραγματικά απολαυστική!

Υλικά
Υλικά

1/2 κούπα νερό
2 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης
6 κουταλιές της σούπας διατροφική μαγιά
1/4 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο
1/4 της κούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδας
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κούπα ωμά αμύγδαλα
1/2 κούπα ωμά κάσιους

Εκτέλεση
Εκτέλεση 

Προσθέστε στον κάδο του μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από τα κάσιους και τα αμύγδαλα. Χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. Τότε προσθέστε τα αμύγδαλα και τα κάσιους και χτυπήστε τα ώστε το μίγμα να γίνει όσο πιο ομοιόμορφο γίνεται.
Ιδανικό για νάτσος!

Ε.Τ. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα