Το φιστίκι Μεγάρων κατακτά την ελληνική αγορά

απο TastyDay
Το φιστίκι Μεγάρων κατακτά την ελληνική αγορά

Φιστίκια τύπου Αιγίνης, φιστίκια κελυφωτά, μοναδικά σε γεύση και ποιότητα τείνουν να κατακτήσουν την ελληνική αγορά.

Η οικογένεια Φλάμπουρα, που διατηρεί Βιοτεχνία Ξηρών Καρπών στα Μέγαρα, προωθεί ετησίως 100 τόνους φιστικιών σε όλη τη χώρα.

Όπως λέει στο www.tastyday.gr ο κ. Στέφανος Φλάμπουρας, η Βιοτεχνία παίρνει το φιστίκι Μεγάρων από τους παραγωγούς της περιοχής σε ξηρά μορφή, το ξεχωρίζει με ειδικά μηχανήματα σε ανοικτά φιστίκια και κλειστά φιστίκια και στη συνέχεια, τα ψήνει, τα συσκευάζει και τα διανέμει στην Αθήνα αλλά και σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Από τα κλειστά φιστίκια, μετά από ειδική επεξεργασία, βγαίνει η ψίχα του φιστικιού που χρησιμοποιείται για την παρασκευή γλυκών.

Τα φιστίκια της περιοχής διεκδικούν τη δική τους θέση στην ελληνική αγορά. Και όπως διαβεβαιώνει ο κ. Φλάμπουρας ανταγωνίζονται ευθέως τα φιστίκια Αιγίνης, αν δεν είναι και πιο νόστιμα, αλλά δεν έχουν πάρει την ονομασία ΠΟΠ. Προτρέπει, μάλιστα, τους παραγωγούς να οργανωθούν και να επιδιώξουν να κατοχυρώσουν τη δική τους ονομασία ΠΟΠ.

Πέρα από τα φιστίκια τύπου Αιγίνης, η επιχείρηση Φλάμπουρα διακινεί μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών. Στο ιδιόκτητο κτίριο της, συσκευάζει όλων των ειδών τους ξηρούς καρπούς σε συσκευασίες από 100 γραμμ, έως 5 κιλά, τα οποία και διαθέτει σε μαγαζιά ξηρών καρπών κα. καθώς και στη χοντρική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα