Συμιακό γαριδάκι για κάθε ώρα

Το συμιακό γαριδάκι φτάνει περίπου τα 3-4 εκ. Αλιεύεται όλο το χρόνο, εκτός από Μάιο-Ιούλιο. Μεγαλύτερη παραγωγή τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για υπέροχο μεζέ για το τσίπουρο, την ρακή και όλα τα συναφή αυτών.

Υλικά

1 κ. συμιακό γαριδάκι

Αλεύρι

Πιπέρι

Καπνιστή πάρπικα

Λεμόνι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Στεγνώνουμε καλά το γαριδάκι.
Αλευρώνουμε ελαφρά.

Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Πιπερώνουμε, ρίχνουμε πάπρικα και λεμόνι και τσακίζουμε με παρέα και καλό πιόμα!!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Οι φίλοι μας