Ταλαγάνι ψητό με ντομάτα

Το δοκίμασα πρώτη φορά στην Καλαμάτα και το ερωτεύτηκα στη στιγμή.
Απίστευτο ορεκτικό ή συνοδευτικό για κρασί και χαλαρή κουβέντα, φτιάχνεται ανά πάσα ώρα σε χρόνο ντε-τε

 Υλικά

1 πακέτο ταλαγάνι κομμένο σε φέτες ενός εκατοστού
1 ντομάτα σε φέτες ή ροδέλες
Ελαιόλαδο
Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Ψήνουμε το τυρί σε σχαροτήγανο ή στο γκριλ μέχρι να μαλακώσει.
Αλατοπιπερώνουμε την ντομάτα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και την τοποθετούμε πάνω στο τυρί που ψήνεται αφού πρώτα το γυρίσουμε πλευρά.

Σερβίρουμε ζεστό και τσακίζουμε.

Tip: Αντί για φρέσκια ντομάτα δοκιμάστε μια μαρμελάδα ντομάτας που του πάει απίστευτα

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Οι φίλοι μας