Σαλάτα Ροβίτσας με φρέσκο κορίανδρο

i
Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 15'
Κόστος: Φθηνό
Τύπος: Καθημερινό
Υλικά

Είναι απλή, γευστική, ελαφριά και ιδιαίτερα υγιεινή.

Υλικά

300 γραμμ. ροβίτσα

1 κρεμμύδι

2 σκελίδες φρέσκου σκόρδου

2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα

½ ματσάκι φρέσκο κορίανδρο

1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης ( ή όποια άλλη )

1 καρότο

Εκτέλεση

Εκτέλεση
Μουσκεύουμε για 5-6 ώρες ή αποβραδίς τη ροβίτσα. Την επομένη, τη βράζουμε μέχρι να μαλακώσει και να χυλώσει και τη σουρώνουμε. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τρίβουμε στον τρίφτη τα λαχανικά μας, τα ανακατεύουμε με τη ροβίτσα, προσθέτουμε λάδι, ξύδι και αλάτι. Τη σερβίρουμε κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Οι φίλοι μας