Μαρία
Πατσιά

Μαρμελάδα μήλο και καρότο με άρωμα περγαμόντου

i
Χρόνος: -

ΣΥΝΤΑΓΗ : ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΣΙΑ

Υλικά

700 γρ μήλο
1 κιλό ζάχαρη
300 ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι
70 γρ καρότο τριμμένο
Ξύσμα πορτοκαλιού
Ξύσμα περγαμόντου

marmelade1

Διαδικασία

Σε μια βαθιά αντικολλητική κατσαρόλα ρίχνουμε τα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε μέτρια κομμάτια, τη ζάχαρη , το χυμό και το καρότο.

Μόλις πάρει μία βράση με το μπλέντερ χειρός αλέθουμε καλά και αφήνουμε να συνεχιστεί ο βρασμός.
Ξαφρίζουμε πάντα πολύ καλά.

Σε μισή ωρίτσα περίπου που σχεδόν έχει δέσει η μαρμελάδα μας προσθέτουμε τα ξύσματα. Έτοιμη!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Οι φίλοι μας