Καρπούζι- Τεκίλα

Η Μαρία Τρακαδά δοκίμασε ένα εκπληκτικό κοκτέϊλ "Τεκίλα Καρπούζι" και πήρε τη συνταγή
i
Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 5'
Κόστος: Φθηνό
Τύπος: Καθημερινό
Υλικά
Για αυτό το cocktail χρειάζεστε:
¼ φλιτζάνι νερό
¼ φλιτζάνι ζάχαρη
8 φλιτζάνια καρπούζι σε φέτες χωρίς τα κουκούτσια
¼ φλιτζάνι φρέσκο χυμό lime
1 ¾ φλιτζάνια βατόμουρα
¾ φλιτζάνια φύλλα μέντας
1 ¼ φλιτζάνια τεκίλα
Εκτέλεση
Σε μία μικρή κατσαρόλα σιγοβράστε το νερό με τη ζάχαρη ωσπου να διαλυθεί η ζάχαρη, στη συνέχεια αφήστε το σιρόπι να κρυώσει. Στη συνέχεια χτυπήστε σε ένα μπλέντερ το καρπούζι και μετά σουρώστε το και κρατήστε μόνο το χυμό.

Σε μία μεγάλη κανάτα ανακατέψτε το σιρόπι ζάχαρης, το χυμό lime, τα βατόμουρα και τα φύλλα μέντας. Αφού ανακατέψετε προσθέστε το χυμό καρπούζι και την τεκίλα. Μετά απο ώρες στο ψυγείο, το cocktail σας είναι έτοιμο για να το απολάυσετε.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Οι φίλοι μας